Ezt a hirdetést archiválták.

Dunaújváros Újtelep, téglából épült családi ház eladó.

Dunaújváros Újtelep
5 éve, 10 hónapja

Hasonló hirdetések

  • Újtelepen nappali + 3 hálószobás családi ház eladó.
    Dunaújváros, Újtelep, Dunaújváros
    ÁlomOtthon ingatlan iroda kínálja megvételre ezt az Újtelepen található családi házat. A kétszintes épület 798 nm-es parkosított telken helyezkedik el. Az eredeti, földszinti épület 1968-ban épült blokkból, amit 1993-ban téglából szintráépítéssel bőv...
    • Eladó ház, Lakás - Dunaújváros
    2 hónapja
    79 900 000 Ft
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-4192165
  • Kategória: Ingatlan
  • Alkategória: Eladó ház, Lakás
  • Hálószobák: 5
  • Alapterület (m²): 250
  • Hirdetés típusa: Kínál
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
ÁlomOtthon ingatlan és hiteliroda kínálja megvételre ezt a Dunaújváros Újtelepen található, két szintes, téglából épült, szerkezet kész családi házat. Az ingatlan 650 nm-es parkosított telken helyezkedik el, 250 nm-es lakóterülettel rendelkezik. Alsó szinten: egy nagy nappali, egy kisebb amerikai konyha nappalival, 2 szoba, fürdőszoba, wc, Felső szinten jelenleg: egy szoba, fürdőszoba wc került kialakításra. Felső szinthez tartozik még egy beépítetten terület, ahol még 2 szoba fürdőszoba, wc kialakítható. Alsó szinthez tartozó két bejáratnak köszönhetően a ház alkalmas akár két generáció kényelmes egymás mellet éléséhez is. Belső burkolatok,falak festése, fürdőszobák, konyha kialakítása még az új tulajdonosra várnak. Ennek köszönhetően mindenki saját ízlésere formálhatja. Fűtése jelenleg vegyes tüzelésű kazánnal működik, de a házban a gázfűtésre alkalmas fűtésrendszer is ki lett alakítva. A ház alatt pince is található. A házhoz jelenleg egy garázs tartozik, de az udvar alkalmas mégy egy garázs kialakításéra is.
Irodánk teljes körű ingyenes banki ügyintézést, kedvező áron energetikai tanúsítvány elkészítését, ügyvédi háttér biztosítását vállalja.

Amennyiben az új ingatlan megvásárlásához el szeretné adni meglévő ingatlanját, ennek lebonyolításában is szívesen állunk rendelkezésére.
További információért keressen bizalommal.
Pataki Klára

Tel: [------] Email: [------]
 


Hivatkozási szám: TAJOLO-[------]

Elhelyezkedés
Dunaújváros

Újtelep

 
Elhelyezkedés
Dunaújváros

Újtelep